Najnovšie recenzie zo sekcie Čelovky
mám už jeden a som spokojný
Skvelá
- Ceca
- A ešte raz cena
Za tú cenu nieje čo riešiť.
Vyberal som na základe recenzií a svieti naozaj výborne.
- Ľahká na nosenie, perfektne svieti
Dobrá svietivosť.
- Neviem
- Neviem
Super čelovka
- Táto čelovka je vynikajúca pomôcka, bez ktorej sa neviem večer hýbať. Preto vrele doporučujem toto svietidlo aj iným zákaznikom
- Dobrá svietivosť
- červené svetlo
Objednaný produkt - LED celovka Superfire HL05-D vrámci danej kategórie splnil splnil moje očakávania a svojim úlohám vyhovuje. Mam ho len krátko a pdobny produkt ma prvykrat, ale u mňa zatiaľ celková spokojnosť tak s obchodom, ako aj s produktom.
Čelovku používam pár dní a prvé dojmy sú výborné. Popruh sedí príjemne, hmotnosť čelovky je primeraná a oproti modelom s troma AAA batériami je práca a pohyb s ňou tiež príjemná. Výdrž batérie však zatiaľ nemôžem hodnotiť. Teším sa najslabšiemu červenému svetlu, ktoré využijem ako varovné / obrysové pri tmavých zimných prechádzkach.
Na Vianoce 2023 môjmu 15 ročnému synovi - turistovi, Ježiško priniesol pod stromček zmienenú čelovku. Darček nás tak pozitívne všetkých prekvapil a bol tak úžasne prijatý, že následne som dokúpil ešte 4 kusy, budú to malé darčeky pre ostatných "spoluturistov". Za mňa a za nás - maximálna spokojnosť. Ďakujeme :-)
- Super svietivosť
- Vymeniteľná batéria
- Na hlave dobre drží, nepadá
Za tú cenu pre mňa topka. Určite odporúčam.
- Boa system
- Hmotnost
- Svietivost
- Vyhovujúca veľkosť a svietivosť.
- Kvalitné
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »