Najnovšie recenzie zo sekcie Čelovky
- funkcnost
- výdrž batérie a svietivosť
- USB C nabíjanie bez nutnosti vyberať batériu
- vymeniteľná batéria 18650
- možnosť dokúpiť príslušenstvo ako napr držiak na prilbu
- univerzálne svetlo na použitie v domácnosti
- na najvyšší stupeň ( 1400) dosť hreje na čele
- niekomu môže chýbať červené svetlo
V skutočnosti je menšia ako som myslel. Perfektne sedí na hlave. Má lepšie riadenie energie a svietivosti ako HM 65R=T (od nej ma odradil ešte aj mechanizmus sťahovania pásu okolo hlavy.). Zatiaľ veľká spokojnosť. Verím že za tie prachy (kupovaná v akcii za 70€) aj vydrží. Na najvyšší stupeň dosť hreje ale neplánujem ho veľmi využívať.
- Nabijatelna.
- Silne svetlo.
dobra svietivosť / cena
- Najlepšia cena
Veľká spokojnosť
Odporúčam tento obchod túto stránku
Dokonca vám aj poradia keď im zavoláte a tovar majú naozaj na sklade žiadne fiktívne čísla no super za mňa ok
- pekne a prakticke
- vysoký výkon
Kvalitná čelovka za rozumnú cenu
- Otacanie baterky okolo klbu je trosku obtiazne, obcas treba obidve ruky.
Silny vykon, rozumna cena, baterka sa otaca okolo klbu vo velkom rozpati, a tak sa da nou svietit v stoji na ruky ak nieco robite v tme. hybridne nabijanie (vstavana baterka na USB, pripadne AAA.
Dobré svetlo, tri intenzity, príjemne sa nosí
Veľa veľa muziky za málo peňazí
- Sklopenie svietenia
- 3 moznosti svietenia
- Trosku pevnejsi uchop celovky by bodol, je to z takeho jemneho plastu
- Perfektna svietivost trochu tažké na hlavu ale za tu svietivost to stoji.
- Dobra cena, čelovka a + akumulator core!!!
Čelovka ma akumulator Core v komplekte, to je dobra cena !
- Skvelá svietivosť, možnosť meniť úrovne
- Výdrž batérie
- Nabíjateľná
- Cítiť ju na hlave, ale rýchlo som si zvykol
- Je lahká,výborná svietivosľ.Kvalita od Fénixu.
čelovka je ľahká,super svietivosť,proste kvalita od Fénixu.Spokojnný som.
Dobrý pomer cena - výkon.
Výborná čelovka. Na turistiku aj pri práci okolo domu a v pivnici. Fakt dlhá výdrž na strednej až nižšej intenzite, čo bohate stačí na osvetlenie priestoru. Výhodou sú dva druhy svetelného zdroja v jednom tele. V prípade núdze, dajú sa použiť aj obyčajné baterky, keď nie je možnosť nabíjať. Popruh, resp. systém prispôsobenia na hlavu mi plne vyhovuje. Ale nie je to lepšie, než obyčajná nastavovacia guma. Zvykol som si a pripadá mi to už prirodzené.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »